Palazzetti grill betonowy ANDROS R 803005630
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Dostawa na ternie Warszawy 0.00 zł brutto
- Dostawa okolice Warszawy 0.00 zł brutto
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier DPD 199.00 zł brutto
- Kurier DHL 199.00 zł brutto
Praktyczny grill na drewno lub węgiel drzewny o niewielkich wymiarach, który można ustawić w różnych kontekstach: w ogrodzie, na werandzie, na tarasie! Blat wykonany jest z Marmotechu szlifowanego z wykończeniem z czerwonego granitu.
- Dwuścienne palenisko wzmocnione dużą zawartością tlenku glinu z tylną wentylacją gwarantującą większą odporność na intensywny ogień drewna nawet przy częstym użytkowaniu
- Powierzchnia grilla z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
- Palenisko na drewno opałowe o średnicy 76 cm z malowanego metalu
- Metalowy spód maski wzmacnia i chroni maskę przed ciepłem spalin
- Łatwy grill do gotowania z chromowanego drutu stalowego 76x40 cm
- Blat z Marmotech szlifowany z efektem czerwonego granitu
- Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
Wymiary 118 cm x 253 cm x 92 cm
Waga 900 kg
Wymiary siatki 76x40cm
Poziomy regulacji siatki 2 wysokości
Rodzaje gotowania Grill, steatyt, szpikulec
Strefy gotowania 1
Paliwo Drewno lub węgiel
Wymiary opakowania 80 cm x 160 cm x 120 cm - 1536000 cm3 - 920 kg
Konserwacja i czyszczenie
Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.