Palazzetti grill betonowy ANTYLE 803109150
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier DPD 309.00 zł brutto
Ten duży grill opalany drewnem, dzięki dużej powierzchni grillowej i ogniotrwałemu piecowi do pizzy, od razu stanie się sercem Twojego ogrodu! Palenisko z bocznym paleniskiem ułatwia gotowanie i załadunek drewna oraz pozwala na pełne wykorzystanie powierzchni grilla. Bardzo duży grill i duży piec opalany drewnem są idealnymi sprzymierzeńcami podczas niezapomnianych przyjęć w ogrodzie, bez konieczności pójścia na kompromis przy wyborze liczby gości!
- Piec opalany drewnem w wersji ogniotrwałej z komorą wewnętrzną o wymiarach 77x65 cm
- Drzwi piekarnika ze stali nierdzewnej z praktycznym termometrem i uchwytem zapobiegającym oparzeniom w standardzie
- Kominek z bocznym paleniskiem ułatwia gotowanie i załadunek drewna oraz pozwala na pełne wykorzystanie powierzchni grillowej. Zintegrowany uchwyt na drewno
- Powierzchnia grilla z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
- Dołączony metalowy ekran umożliwia gotowanie nawet w wietrzne dni
- Bardzo duży inteligentny grill do gotowania 76x55 cm wykonany z bardzo grubego pręta ze stali nierdzewnej, łatwy do ponownego zamknięcia i można go myć w zmywarce
- Blat z Marmotech szlifowany z efektem szarego granitu
- Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
- Praktyczne zamykane schowki z drzwiami (opcjonalnie)
- Zadaszenie wykonane z efektem płytek w kolorze antracytowym w Cemipiù, specjalnym materiale do zastosowań zewnętrznych, odpornym na zużycie i czynniki atmosferyczne
Wymiary 255cm x 250cm x 90cm
Waga 2040 kg
Wymiary siatki 76x55cm
Poziomy regulacji siatki stałe
Rodzaje gotowania Grill, kamień, rożen, piec
Strefy gotowania 3
Paliwo Drewno lub węgiel
Czyszczenie i konserwacja
Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.