Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
Palazzetti grill betonowy MALIBU z piecem po prawej stronie 803009130

Palazzetti grill betonowy MALIBU z piecem po prawej stronie 803009130

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.


Cena: 15999.00 brutto

Ilość:
Czas dostawy:
14-21 dni
Koszty dostawy:
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
  • Kurier DPD 359.00 zł brutto
Kod producenta:
803009130
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Chcesz opalanego drewnem grilla z piecem do pizzy postawić na werandzie lub w ogrodzie? To produkt dla Ciebie, z czasem istnieje także możliwość integracji z innymi modułami, aby stworzyć prawdziwą, zewnętrzną kuchnię w zabudowie.

  • Piec ogniotrwały opalany drewnem 51x52 cm
  • Drzwi piekarnika ze stali nierdzewnej z praktycznym termometrem i uchwytem zapobiegającym oparzeniom w standardzie
  • Powierzchnia grilla z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
  • Szuflada na popiół z systemem Fast-Fire Box zapewniającym cyrkulację powietrza, poprawia spalanie i ułatwia czyszczenie po wygaśnięciu płomienia
  • Palenisko na drewno opałowe o średnicy 76 cm z malowanego metalu
  • Bio grill ze stali nierdzewnej 76x37 cm z uchwytami z bakelitu
  • Blat z Marmotechu szlifowanego z efektem czerwonego granitu
  • Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
  • Podstawa z oparciem i praktycznym zamykanym schowkiem z drzwiami (opcjonalnie)

Czyszczenie i konserwacja

Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.

 

 

Produkty podobne

www.naogrod.pl

Jeśli masz jakieś pytania prosimy o kontakt.

Zadzwoń: 784 952 888

Napisz: sklep@naogrod.pl

Newsletter