Palazzetti grill betonowy MAXIM z piecem na pizzę 803101250
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier DPD 359.00 zł brutto
Duże wymiary i istotne linie charakteryzują ten grill opalany drewnem, idealny wybór dla tych, którzy szukają designerskiego, praktycznego grilla z dużą powierzchnią do grillowania. Dodatkowo posiada również piekarnik: aby stworzyć idealną kuchnię na świeżym powietrzu.
- Piec opalany drewnem Easy Medium w wersji ogniotrwałej z komorą wewnętrzną o wymiarach 77x65 cm
- Drzwi piekarnika ze stali nierdzewnej z praktycznym termometrem i uchwytem zapobiegającym oparzeniom w standardzie
- Wzmocniona palenisko o wysokiej zawartości tlenku glinu dla maksymalnej wytrzymałości w czasie
- Podwójny sposób ładowania drewna z przodu i z tyłu poprzez obrót dołączonego specjalnego uchwytu na drewno
- Powierzchnia grilla z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
- Szuflada na popiół z systemem Fast-Fire Box zapewniającym cyrkulację powietrza, poprawia spalanie i ułatwia czyszczenie po wygaśnięciu płomienia
- Bio grill ze stali nierdzewnej 76x37 cm z uchwytami z bakelitu
- Blat z Marmotech szlifowany z efektem szarego granitu
- Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
- Podstawa z oparciem i praktycznym schowkiem zamykanym parą drzwi w kolorze antracytowym (standard)
- Może być wyposażony w okap odporny na wysokie temperatury ze stali malowanej lub malowanej stali nierdzewnej, preferowany w przypadku instalacji na obszarach morskich, ponieważ jest bardziej odporny na zasolenie
Wymiary 204 cm x 236 cm x 95 cm
Waga 1600 kg
Czyszczenie i konserwacja
Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.