Palazzetti grill betonowy MIAMI 803004780
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.

- Dostawa na ternie Warszawy 199.00 zł brutto
- Dostawa okolice Warszawy 259.00 zł brutto
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier DPD 359.00 zł brutto
Uwielbiasz organizować duże grille? Oto grill ogrodowy opalany drewnem z podwójną powierzchnią grillową! Można go także zintegrować z modułami kuchennymi Cookie, aby stworzyć profesjonalne stanowisko do gotowania na świeżym powietrzu i przygotować każde ulubione danie swoich gości.
- Paleniska nr 2 dwuścienne z wentylacją tylną zapewniającą większą odporność na intensywny ogień drewna nawet przy częstym użytkowaniu
- Powierzchnie grillowe N.2 z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
- Szuflady na popiół nr 2 z systemem Fast-Fire Box zapewniającym cyrkulację powietrza, poprawiają spalanie i ułatwiają czyszczenie po wygaśnięciu płomienia
- N.2 Drewniane paleniska o średnicy 76 cm z malowanego metalu
- Metalowe spody maski N.2 wzmacniające i chroniące maskę przed ciepłem spalin
- Grille kuchenne N.2 Bio ze stali nierdzewnej 76x37 cm z uchwytami z bakelitu
- Blat z Marmotechu szlifowanego z efektem czerwonego granitu
- Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
- Podstawy N.2 z oparciem i praktycznymi schowkami zamykanymi drzwiami (opcja)
Wymiary 204 cm x 267 cm x 95 cm
Waga 1600 kg
Czyszczenie i konserwacja
Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.