Palazzetti grill betonowy na węgiel TIRRENIA 803005510
Ten produkt nie ma jeszcze opinii
Twoja opinia
aby wystawić opinię.

- Dostawa na ternie Warszawy 199.00 zł brutto
- Dostawa okolice Warszawy 259.00 zł brutto
- Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
- Kurier DPD 259.00 zł brutto
- Kurier DHL 259.00 zł brutto
PALAZZETTI GRILL BETONOWY NA WĘGIEL TIRRENIA 803005510
Poznaj wyjątkowy grill betonowy na węgiel Palazzetti Tirrenia, model 803005510, który łączy w sobie trwałość, funkcjonalność i estetyczny design. Idealny dla miłośników tradycyjnego grillowania, ten solidny grill betonowy oferuje dużą powierzchnię grillowania oraz praktyczne rozwiązania, które sprawiają, że przygotowywanie potraw na świeżym powietrzu staje się prawdziwą przyjemnością. Wykonany z najwyższej jakości materiałów, Palazzetti Tirrenia zapewnia długowieczność i niezawodność przez wiele lat.
Ogrodowy grill węglowy o klasycznym stylu i niewielkich wymiarach, który można postawić także na tarasie lub werandzie. Blat jest barwiony w masie, dlatego nie wymaga malowania.
- Palenisko w całości wykonane z materiału ogniotrwałego
- Powierzchnia grilla z ogniotrwałą powierzchnią ogniową i matą izolacyjną
- Metalowy spód maski wzmacnia i chroni maskę przed ciepłem spalin
- Bio grill ze stali nierdzewnej 68x37 cm z uchwytami z bakelitu
- Blat w kolorze masowym
- Konstrukcja z konglomeratu cementowego, do malowania
- Praktyczna półka na przedmioty
Wymiary 110 cm x 226 cm x 77 cm
Waga 470 kg
Czyszczenie i konserwacja
Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.