Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Przejdź do koszyka »
Palazzetti grill betonowy Patmos Grey 803005050

Palazzetti grill betonowy Patmos Grey 803005050

Opinie: Wystaw opinię
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.


Cena: 13169.00 brutto

Ilość:
Raty już od:
1316.90 zł
Oblicz raty
Czas dostawy:
7-14 dni
Koszty dostawy:
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
  • Kurier DPD 309.00 zł brutto
Dostępność:
Kod producenta:
803005050
Gwarancja:
2 lata
Zapytaj o produkt

Wszystkie pola są wymagane

Opis produktu

Dzięki podwójnemu grillowi każdy grill jest imprezą! Jeśli ilości są zawsze duże, jest to grill ogrodowy opalany drewnem dla Ciebie: możesz go integrować rok po roku z modułami kuchennymi, aby stworzyć własną, spersonalizowaną przestrzeń do gotowania nawet na świeżym powietrzu

2 miejsca do grillowania z ogniotrwałą powierzchnią ognia i matą izolacyjną
2 samonośne, malowane stalowe paleniska opalane drewnem
2 metalowe osłony wzmacniające i chroniące okap przed ciepłem oparów spalania
2 chromowane stalowe ruszty do łatwego gotowania o wymiarach 60x40 cm z nóżkami
Blat roboczy z polerowanego Marmotech z efektem czerwonego lub szarego granitu
Konstrukcja wykonana z mieszanki betonowej, do pomalowania

Wymiary190 cm x 235 cm x 102 cm

Waga 1260 kg

Czyszczenie i konserwacja

Konserwacja grilla betonowego Aby utrzymać grill betonowy w jak najlepszym stanie, zalecamy raz w roku zastosować środek hydrofobowy na bazie farby kwarcowej lub, jeśli grill jest wykonany z Marmotechu lub barwiony w masie, użyć przezroczystego środka hydrofobowego w płynie. W okresie zimowym dobrym pomysłem jest zabezpieczenie grilla przed czynnikami atmosferycznymi za pomocą specjalnej torby ochronnej, którą znajdziesz wśród naszych akcesoriów. Aby uniknąć nieprzyjemnego posmaku spowodowanego nagromadzeniem tłuszczu i jedzenia, grill należy zawsze czyścić z pozostałości po gotowaniu i spalaniu. Co więcej, paliwo dobrze się pali przy dobrej cyrkulacji powietrza , należy więc pamiętać o usunięciu popiołu i resztek z paleniska i popielnika. Grill ze stali nierdzewnej i płytę kamienną należy oczyścić natychmiast, gdy są jeszcze gorące, za pomocą szczotek, metalowych podkładek, ostrych szpatułek lub szerokich noży, aby usunąć tłuszcz z powierzchni . Czyszczenie można zakończyć po ich ostygnięciu wodą i detergentem w obudowie z grilla; tylko wodą, w przypadku kamienia energicznie pocierając papierem kuchennym.

Produkty podobne

www.naogrod.pl

Jeśli masz jakieś pytania prosimy o kontakt.

Zadzwoń: 784 952 888

Napisz: sklep@naogrod.pl

Newsletter